Mijn behandelingen

Persoonlijk
Veilig
Maak een afspraak
binnen 12 uur reactie

Mijn procedure

Voor de eerste afspraak plan ik 45 minuten in. Tijdens deze afspraak luister ik goed naar wat jouw wensen zijn. Na beoordeling van je gezicht volgt een behandeladvies. Je krijgt ruim uitleg over de behandelingsmogelijkheden.

Het behandeladvies is specifiek gericht op jouw expliciete wensen, maar ik houd ook rekening met jouw medische achtergrond en budget.

Een behandeling kan aansluitend plaatsvinden, maar hiervoor kun je natuurlijk ook een tweede afspraak maken. Voor de eerste behandeling teken je de behandelovereenkomst en maak ik gezichtsfoto’s. Indien wenselijk, maken we een controleafspraak na 2 weken.

De behandeling gaat volledig conform de richtlijnen van de inspectie voor gezondheid.

Image
Image
Image

Wat is botuline toxine type A?

Ik maak gebruik van Alluzience, een kant-en-klaar botuline toxine A preparaat van de firma Galderma. In de spreektaal ook wel botox genoemd.

Botuline toxine A verlamt de spier tijdelijk waardoor de spier minder samenspant en de huid ontspant. Hierdoor is er minder rimpelvorming. Het effect van de botuline toxine houdt ongeveer 4 maanden aan.

Botuline behandelingen

Botuline toxine type A
 • Gummy smile
 • Frons
 • Voorhoofd
 • Kraaienpootjes
 • Wenkbrauwlift
 • Mondhoeklift
 • Kin
 • Bruxisme

Fillerbehandelingen

Ik maak gebruik van hyaluronzuur, oplosbare fillers van de firma Galderma.

De fillers zijn van verschillende samenstelling, afgestemd op de locatie van gebruik. De fillers zijn bedoeld op het volume verlies onder de huid op te vullen. Het effect van de filler houdt ongeveer 7 maanden aan.

Indicaties

 • Nasolabial plooi
 • Liplijntjes / barcode
 • Marionettelijnen
 • Mondhoeken
 • Volume wangen
 • Volume jukbeenderen
 • Lipvolume
 • Lipcontour
 • Kaaklijn

Huidverbetering door Profhilo®

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen zonder dat het gezicht een andere vorm krijgt.

Profhilo® heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen bij een groot internationaal congres in Parijs als meest innovatieve behandeling. De behandeling is vanaf 2015 op de markt en wordt al in ongeveer 50 landen ingezet om huidverslapping te behandelen.

De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.”

Behandeling

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van, maar gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling.

Voor wie is deze behandeling geschikt

Voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Dankzij de BAP-techniek is het ook vaak mogelijk te behandelen bij een onrustige huid als bij acne. Zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten of in combinatie met een filler behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Resultaat

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog meer. De behandeling kan op meerdere gebieden zoals gezicht, hals, decolleté, handen en bovenarmen toegepast worden en kan ook veilig gecombineerd worden met andere behandelingen.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen uw werkzaamheden door.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door..

Zijn er bijwerkingen te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft hetgeen door het lichaam als lichaamseigen gezien wordt.

Ervaringen

van mijn cliënten
“ Het maakt mijn gezicht zachter, ik ben er heel blij mee!”
“ Kijk hoe mooi!.... Tja, nu wil ik niet anders meer!”
“Ik zou nooit naar een schoonheidskliniek gaan, maar jou vertrouw ik helemaal”
Image
Image
Image