Over Davine Clinic

Persoonlijk
Veilig
Maak een afspraak
binnen 12 uur reactie
Image module

Injectable behandeling maakt mensen blij!

Davine Clinic biedt betrouwbare en persoonlijke behandeling voor injectables: botuline toxine type A (“botox”) en fillers (hyaluronzuur).

Over mij

Mijn naam is Danielle Langeloo. Ik ben een gepromoveerd orthopedisch chirurg. Sinds 2022 ben ik werkzaam in mijn eigen kliniek: Davine Clinic.

Vanaf mijn middelbare school heb ik altijd arts willen worden. Ik volgde mijn geneeskunde studie in Groningen. Hierna specialiseerde ik tot orthopedisch chirurg in de Maartenskliniek in Nijmegen. De specialisatie rondde ik in 2007 af en in datzelfde jaar promoveerde ik aan de Radboud universiteit in Nijmegen op mijn onderzoek Monitoring the spinal cord during corrective spinal surgery: a clinical study of TES-MEP.

Inmiddels werk ik sinds 2009 met veel plezier als orthopedisch chirurg in Deventer. Ik zocht niet gericht naar andere werkzaamheden, maar mijn zus (tandarts) verdiepte zich in injectables in de tandheelkundige zorg en vroeg mij om hierin mee te doen. Zij wees mij op de hoeveelheid aan mogelijkheden en dit triggerde mij. Aanvankelijk was ik nog terughoudend, maar ik werd heel snel gegrepen door de mooie effecten van de behandeling. De tevredenheid en blijdschap die de klanten tonen, geeft mij veel voldoening!

Ik vind goede theoretische kennis essentieel. Daarom heb ik een theoretische en praktische scholing gevolgd via instituut “Implacademy”. In 2022 richtte ik vervolgens Davine Clinic op. Op een persoonlijke en veilige manier leg ik mij hierin toe op injectable behandelingen door middel van botuline toxine en fillers.

Dr Danielle Langeloo

Waarom kiezen voor

Davine Clinic

Davine Clinic biedt een persoonlijke en veilige injectable behandeling door een ervaren gepromoveerde medisch specialist.

Ik streef een natuurlijke en frisse uitstraling na met een uitgeruste blik. Mijn doelstelling is het vergroten van de natuurlijke schoonheid van het gezicht.

De mooiste complimenten die mensen geven zijn:  “Wat zie je er goed uit”  en “ Het is alsof je op vakantie bent geweest” .

Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk. Daarnaast kan ik door de jarenlange ervaring als medisch specialist, een goed en betrouwbaar (medisch) advies gegeven dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen

Met de persoonlijke aandacht, gecombineerd met een goede en nauwkeurige behandeling ga ik voor een optimaal resultaat!

Stap over de drempel heen en gun jezelf de behandeling bij een betrouwbaar en persoonlijk adres.

Behandelingen
Image module
Image module

De salon

Davine clinic is gevestigd aan de Berkenweg 1 in Gorssel. Op 13 november 2022 werd de nieuwe salon geopend. De salon bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van Gorssel. De salon is voorzien van alle benodigdheden en luxe. Bij Davine clinic ontvangt u hoge kwaliteit zorg en uw privacy is gewaarborgd.

Image

Ervaringen

van onze cliënten
“ Het maakt mijn gezicht zachter, ik ben er heel blij mee!”
“ Kijk hoe mooi!.... tja, en nu wil ik niet anders meer!”
“Ik zou nooit naar een schoonheidskliniek gaan, maar jou vertrouw helemaal”
Image
Image
Image